Skærven udgør de perfekte rammer for en særlig begivenhed. Festlokalerne og ferielejlighederne direkte ved stranden, ja faktisk i sandet, og med fredskov og campingplads som nærmeste nabo er omgivelserne utroligt smukke. Udsigten over Storebælt og broen er ganske enkelt betagende både i dagslys og i mørke. Stranden er en af landets fineste sandstrande og man går direkte fra bygningerne ned i sandet.


Centralt beliggende i landet, i Nyborg, og lige ved afkørsel 44 fra E20 ved Knudshoveds gamle færgelejer finder du Skærven. Det er nemt at komme til os både med egen bil og offentlig transport.


Udover festlokalerne, der omfatter en restaurant med storkøkken og en festsal med plads til 100 personer, er der 3 ferielejligheder til rådighed på Skærven. Det er muligt at leje lejlighederne med i forbindelse med arrangementer, dog i sommersæsonen kun på ugebasis.


Skærven udgør de perfekte rammer for private fester og mindre virksomhedsevents. Det er oplagt at holde konfirmation og øvrige mærkedage i de meget smukke omgivelser. Mindre og mere intime virksomhedsmøder og -konferencer er der god mulighed for. Stedet har en næsten 100 gammel historie, som der kan læses om på siderne her.

Vi samarbejder med lokale cateringvirksomheder og hjælper gerne med planlægning af forplejning ved leje af Skærven. For planlægning og information om ledige datoer kontakt os.